Vacatures...


Wij zijn momenteel op zoek naar

baritone-, sousafoon en trombone-spelers

Om erachter te komen of je een Fluutje wilt en kunt worden hebben we hiernaast een "functieomschrijving" gemaakt, om je alvast een idee te geven naar wat voor persoon we op zoek zijn.


Lijkt het je hierna nog steeds leuk om een Fluutje te worden, klik dan hier om een mailtje te sturen. Zet daarin, naast je "muzikale loopbaan tot nu toe", ook iets over jezelf (bijv. wat doe je nu voor werk / studie). Wij zullen dan contact met je opnemen.

Eigenschappen van een Fluutje

  1. Ben je een man ?.... Ben je een vrouw ?... Als je 1 van deze vragen met "ja" kunt beantwoorden kom je in aanmerking om een Fluutje te worden!

  2. Je moet ruime ervaring hebben met het spelen van je muziek-instrument, zodat je in een redelijk korte tijd als volwaardig Fluutje mee kunt spelen.

  3. Wij verwachten dat ieder Fluutje zowel op de optredens als ook op de repetities verschijnt.
    We repeteren eens per week op maandagavond in Bussum, van 20.15 - 22.00.

  4. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een keertje niet kunt op een repetitie en wordt er eerst met elk Fluutje overlegd voordat een optreden wordt aangenomen.

  5. Behalve de technische aspecten, is het minstens zo belangrijk dat je ook "in de groep valt". Natuurlijk is dit iets wat na kennismaking pas echt zal blijken. Wij zijn een groep enthousiaste amateurs, waarbij gezelligheid voorop staat. "We doen het omdat we het leuk vinden". Het geld dat we verdienen met optredens blijft in kas (voor zaken als vervoer, kleding en muziek, drank tijdens de optredens etc.). Het wordt dus niet cash verdeeld onder de spelende leden zelf.

...tot Carnaval !